Menu:

Jeugdverenigingen

Vorming voor jeugdbewegingen

Deze vorming is bestemd voor jeugdorganisaties die beschikken over een eigen jeugdlokaal en/of jaarlijks op kamp gaan met kinderen 
360.000 kinderen maken deel uit van een jeugdbeweging en gaan elk jaar op kamp of bivak.
 
De vorming is uitgewerkt rond 2 thema’s: 
Brandveilige jeugdlokalen
Brandveilige Jeugdkampen

De thema’s kunnen apart aangevraagd worden of samen in één vorming.

Wie kan deze vorming aanvragen?

Alle jeugdorganisaties, jeugdhuizen, jeugdlokalen.

Procedure

Duur vorming: 2 uur
 
Waar? De aanvrager geeft de locatie door
 
Voorwaarden vorming: 
De aanvrager voorziet een lokaal met een beamer (projector) en voorzieningen om een laptop aan te sluiten.
 
Kostprijs:
80 euro + verplaatsingsvergoeding consulent 

Facturatie:
De factuur wordt verstuurd na de inschrijving, betaling 30 dagen na ontvangst van de factuur. Indien u voor een uitgave een bestelbon nodig hebt klik hier.
 
Inschrijvingen:

Dienen ons ten laatste 4 weken op voorhand te bereiken. Na inschrijving ontvangen jullie een bericht met de informatie over uw inschrijving. Nadat de afspraken afgewerkt zijn, ontvangt u een bevestiging van definitieve inschrijving
 
Annulaties/Wijzigingen:

Dienen doorgegeven te worden naar preventie@stichtingbrandwonden.be ten laatste een maand voor de opleiding. Indien annulatie niet tijdig wordt ontvangen, wordt de totale kostprijs doorgerekend.
 
Contact:
Ten einde optimale communicatie te verzekeren, ook binnen uw organisatie, verzoeken wij u bij de inschrijving  de contact gegevens van 2 personen te vermelden.

Uw referentienummer op de factuur?

Indien uw referentie op de factuur dient vermeld te worden, gelieve deze te vermelden bij de opmerkingen. Suggestie: vraag aan uw directie of een referentienummer nodig is om tot betaling van de factuur te kunnen overgaan. Eens de inschrijving afgewerkt is, kunnen geen referenties meer toegevoegd worden.